Saturday, August 20, 2011

jom hantar kad raye dengan mudah !!

hasil karya; E-ra paSha pada 9:30 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!

hey3...
esok dah hari k-21 puase kan??
cepat je..

ok
cube korang ingat2 balek..
mase zaman dulu2...
or 
mase zaman sekolah2..
korang mesti bagi kawan2 kad raye kan??
even kawan korang 2..
hari2 korang jumpe..
btol x??
[heheh..e-ra pon same!!]

tapi sekarang mesti x ramai yang sent kad raye lgi kan??
err old school konon nye..
tapi x kisah lah ape pon itu pendirian masing2..

tapi..
sekarang ni kan dh zaman IT..
so..
bagi korang2 yang nak kirim kad raye..tapi takut rase macam old school..
korang bolen sent secara on9!!

weee..
bez taw..
siap ade lagu2 lagi kad raye nye..
korang boleh plih design + lagu..

ok meh e-ra tlg korang..
korang boleh buat kad raye korang 2 di laman web ini -->>

so korang boleh sent kad raya utk orang2 terdekat korang..
[klo nak sent kt e-ra pon boleh..heheheh]
~selamat mencuba~

2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Princess Feyqa on August 20, 2011 at 9:43 PM said...

tq infonye :)

Freaky on August 20, 2011 at 10:37 PM said...

wah thanx share laman web tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template