Wednesday, August 17, 2011

LIKE..LIKE..LIKE !!!

hasil karya; E-ra paSha pada 3:11 PM
ASSALAMMULAIKUM !!!!

hollaaaaa3..
ape khabar semuaa...
fuhh~ fuhh~ fuh~~
[tiup habuk]
dh berhabuk da blog e-ra ni..
ampun dan maaf la buat semua..
sebab e-ra dah lama x updte blog ni..
ni kerana, exam yang semakin hampir..
[SPM]
so teramat la bz..hingga x sempat nk updte blog ni..

[err kluar tjuk dah ni]
ok back 2 the title..

e-ra ade join 1 contest dalam FB..
n ianya memerlukan LIKE untuk menang..
so..
e-ra nak minx jasa baik korang semua..
utk tolong LIKE pic 2 boleh???
hehehe

pic yang e-ra pertandingkan:
hahaha ok x???
kalau korang rase pic e-ra ni ok..
nk mntak korang LIKE..

cara2 nya:
click sini-->> http://www.facebook.com/pages/FNEA/255988307761568  [untuk LIKE fanspage nye]

then


DAH SIAP???
ok dah 2 je..
banyak2 terima kasih..
kalau nak comment kat pic 2 pon di alu-alukan =)

*nota kaki:
mintak2 jgn ade yang creat event untuk mintak tlg like!!
perghh semak!! hehe..
wat entry je kan senang?? x de la buat orang marah dengan..
event2 anoying uh..=)

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

InderaRedhzuan on August 17, 2011 at 10:10 PM said...

nice post . hee ~ eh . atas tu tulis . kalau comment dpt kisses . nak kiss ! hee ~

dtg la follow blog i .

http://coretpujangga.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template