Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

hasil karya; E-ra paSha pada 4:48 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!

Santai Bersama BEN ASHAARI
(click je k)

kenape rakan blogger harus masuk blog e-ra??
sebab..e-ra baru lagi dalam dunia blogging ni..
so era harap ramailah blogger2 senior or blogger2 lain masuk ke blog era ni..
untuk bagi tunjuk ajar kat era..
yang mane salah 2 tegur2 lah ye =)

blog yang memberi e-ra semngat dalam berblogging??
actually era ade banyak blog yg e-ra jadikan sebagai sumber inspirasi untuk era berblogging ni..
antaranya:



7 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Tihara on October 12, 2011 at 6:14 PM said...

salam, nice blog..
dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

ceriteraliyana on October 12, 2011 at 7:12 PM said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

gadis melayu on October 12, 2011 at 8:22 PM said...

sama2 la kita blajar mantapkn blog kita..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Mohd Syahidi on October 12, 2011 at 9:09 PM said...

terjah^^

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/10/ww-kelakar-peh.html

fieda on October 12, 2011 at 10:55 PM said...

salam kenal dari segmen yg sama...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan on October 13, 2011 at 9:05 AM said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

Eza Boom Boom :) on October 13, 2011 at 9:34 AM said...

Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template