Friday, October 7, 2011

sayang..jom main 1 game ??? --- cinta hingga hujung nyawa

hasil karya; E-ra paSha pada 11:48 AM
ASSALAMMUALAIKUM!!!
jom bace text di bawah ni..
bace dengan mata hati k..

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spe yg menang .
Gf : Okay !

... Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥


sweet kn??
walaupun cinta diorang x lama..
tapi cinta diorang sampai hujung nyawa..

*nota kaki:
bez nye kalo ade orang sayang kite macam ni..

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Lady Diana @ Lat'z on October 7, 2011 at 12:12 PM said...

best tp mana nak bahagia kalo orang tu dah mati?? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template