Thursday, October 13, 2011

ALHAMDULILLAH 1K..

hasil karya; E-ra paSha pada 7:06 PM
hollla2...
ape yang 1k 2???
hehehe..

ALHAMDULILLAH..
blog era ini sudah memiliki 1K follower..
tak sangke ade jugak yang berminat untuk follow blog era ini..
walaupun era blogger baru...
baru beberapa bulan sahaja dalam dunia blog ini..
era dah berjaya mencapai jumlah follower sehingga 1k..
mungkin pada blogger otai..or yang dah ade banyak follower..
ianya hanya 1 perkara biasa..
namun pada era ianya adalah 1 kejayaan dalam diri era..

entry ni era tulis bukan untuk berbangga diri.
malah..era harap ramai blogger2 di luar sane..
yang sudi memberikan tunjuk ajar kepada blogger junior macam era..

JUTAAN TERIMA KASIH:
1.kepada semua follower blog era..
yang sudi melengkapkn box follower era sehingga jadi 1k..hehe

2.kepada pembaca2 blog era..(even dia x follow..singgh pon ok la kan? hee)

3.kepada parentz era..selalu support era..n taja lappy+b.band untuk era blogging..

4.kepada stilvoll unity yang selalu support era..sayang korang!!

5.tak lupe juga kepada jantung hati era..blogger syahmi..
yang selalu support+bagi semangt..
n selalu tenangkan era kalau tengah emo bila teplte blog rosak angkare salah edit..hehe..

TERIMA KASIH SEMUA!!!!

ok
korang mesti nak tahu kan siapa blogger bertuah yang menjadi follower k-1000 blog era??

ni dia>


tudiaaaaaa..
inilah blogger bertuahnya..
tQ ye.. heee..

era dah terjah blognya..
era sangat tertarik dengan entry2 dari beliau..
so jom terjah blog syeeda dahalam!!!

era rasa sampai sini sja entry era untuk kali ini..
heee~ sekrang bertambah++++ semngat untuk berblogging..
jumpa di lain entry~!


salam sayang,

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

syeeda dahalam on October 13, 2011 at 9:51 PM said...

wa....terharunya. ada nama kite la kt entry ni. thanx taw :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template