Friday, October 7, 2011

saat wanita start touching !!!

hasil karya; E-ra paSha pada 4:45 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

ada pujangga yang berkata:
"Hati wanita lembut..selembut sutera"

ada remaja kata:
"hati perempuan macam tisu!!"

tidak kiralah apa pun ungkapanya..
namun yang pasti..
kita semua tahu..
hati wanita/gadis/perempuan MEMANG LEMBUT..

bagi sesetengah lelaki..
berpendapat :
"alaaa..perempuan mengada-ngada..sikit2 touching"

namun itulah lumrahnya!!
memang tidak dapat disangkalkan lgi..
hati perempuan memang halus kan???

tapi..
tahu x korang ape yang boleh buat seorang perempuan itu touching??

1.Bila dia dengar lagu cintan-cintun
wanita akan lebih mudah touching bila dengar lagu cinta..
walaupon lagu 2 biasa je..
tapi hati wanita yang lembut dan mudah tersentuh dengan
 lirik2 yang digunakan dalam lagu..

2.Bila dia start baca novel
wanita menggunakan fikiran+bayangan+hatinya
ketika membaca novel..
mereka boleh menggambarkan situasi yang berlaku dalam novel tersebut..
sehingga mereka merasakan mesej yang ingin disampaikn penulis..
bahkan..
wanita juga boleh KETAWA+MENANGIS seorang diri ketika bace novel..
gila????
bukan la..itu namenye FEELING!! heee..~

3.Ketika dia merasa ada yang sygkn dia..
ni biasa la kan..
hati perempuan akan tersentuh bile dekat dgn orang yang dia sayang..

4.Bila dapat hadiah
selalunye..
bile dapat hadiah perempuan akan touching..
lagi2 bile dapat hadiah dari someone special.. yke?? 
ye la!!! hee..

5.Bila dia dapat special entry
hee yang ni special 4 blogger..
para blogger wanita akan merasa tersentuh apabila dapat entry special..
contoh nya macam ni>

6.Ketika dia kehilangan seseorang
perempuan akan lebih mudah merasa kehilangan daripada lelaki..
betul atau tidak???
btul3..heee

7.Bila dia sedang tgk drama sedih
ni lagi 1 punca wanita menjadi touching..
tengok cter sedih sikit je troz touching..
kadang2 sampai ter esak-esak
hee~ era pon sme

actually..
banyak lagi..
saat2 dimana wanita menjadi tersentuh/touching..

tidak kiralah dalam situasi apa sekali pun..
hati wanita memang lembut..
jadi tugas lelaki lah untuk menjaganya agar tidak tercalar..

sumber gambar: MR.GOOGLE

0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template