Wednesday, October 5, 2011

best ke LOVEBITE??

hasil karya; E-ra paSha pada 3:50 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

pada era globalisasi ini.. (macam nak buat karangan pulak..hehe)
macam2 trend yang dicipta remaja zaman sekarang kan??
ade yang baik..ade juga yang kurang menyenangkan..
pada pasangan yang sedang HOT bercinta turut ada trendnya yang tersendiri..
betol x??

sejak kebelakangan ini..
pasangan bercinta sibuk dengan trend LOVEBITE..
atau bahasa melayunya GIGITAN CINTA..
isssh3 macam2 trend..
gigit sana..gigit sini..
best sangat ke LOVEBITE 2???

TAPI!!!
pernah tak korang tahu ape keburukan atau kesan daripade
LOVEBITE yang korang buat 2??

era bagi contoh la kan..
baru2 ni..
ade seorang wanita yang berada diluar negara LUMPUH gara2 LOVEBITE
dari kekasihnya!!!

AUCKLAND: Seorang wanita dilapor separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung akibat gigitan asmara yang dilakukan kekasihnya.
Kejadian itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.
Wanita yang yang tidak disebutkan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.
Doktor mengesyaki dia diserang sakit jantung tetapi pada mulanya tidak dapat mengesan puncanya.
Mereka kemudian mendapati kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemui punca serangan sakit jantung berkenaan – kerosakan pada pembuluh darah pembentukan darah beku akibat gigitan asmara itu.
Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok. – DM


hahah so amcam???? 
x takot ke??
happy sesaat..merane SEUMUR HIDUP!!!
renung-renung kan~

0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template