Friday, October 7, 2011

SEGMENT: aku dan fake lover =)

hasil karya; E-ra paSha pada 10:41 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!

simpLe jee segmen nie...Langkah2 :

1. tempekkan gambar diri korang 
2. tempekkan puLak gambar fake Lover korang *kekasih paLsu*...fake Lover perLuLah artis yang korang minat giLa yang berLainan jantina daripada korang...
3. ceritakan kisah idaman korang bersama dengan fake Lover korang...Lagi mengarut, Lagi best !!


cerita kami:
ok
ni citer bukan gosip..
tapi realiti..
ye saya mengaku..
kami dah lama menjalin hubungan special.. 
sebenarnye
lagu "kekasih gelapku" itu ditujukan khaz buat era..
hukhukhuk..
sadiss betul cerita kami..
kami terpaksa merahsiakn hubungan ini..

baru-baru ini..
kitorang baru je plan nak g holiday same2..
pasha kate dye nak ajak g paris!!
wowww..
era ape lagi?? teroz jela ckp "NAK3"
heee yelaa owg kate rezeki jgn ditolak..
btol x??
alhamdulillah..
kalo x de ape2 aral melintang minggu depan kami pergi la..
doakan kami selamat pergi dan balik ye..
jangan risau..
era x lupe bwk surrvnr tok korang semua!!
heeee~!!

.................................................................................
ok dah3!!!
hahahaha e-ra kalo bab2 berangan ni memang n0 1..
t panjng plk cternye..
haha..


4 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

MAYA_mustwany on October 8, 2011 at 12:19 AM said...

good luck.

CiK GorGeouS ! on October 8, 2011 at 1:25 AM said...

pasha ungu mmg sweet kan ??? HAHAHHAA...suara pon sedap...amboiii...kemain Lama yee bercinta dah ngan dye...nice3...thanx for joining !! =)

E-ra paSha on October 8, 2011 at 8:31 AM said...

MAYA_mustwany: tQ

E-ra paSha on October 8, 2011 at 8:32 AM said...

CG: heee sweet3..hee byselaaa..kami dh lme dh..saje rhsiekn..xnk tmbulkn kontroversi..t x pasl2 era kene serbu dengn wrtawan..kahkahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template