Friday, October 14, 2011

Blog era naik harga !!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:11 PM
 
ok x mau citer panjang2..
korang ingat x dulu era ade buat entry pasal harga blog??
so secara tak sengajanya malam ni..
era try2 la tengok harga blog era..
dan era sangat terperanjat!!
blog era dah naik harga!!!
bertambah > RM 5,054.11 !!!

dulu blog era bernilai>

RM1,019.79
selepas berlaku pertambahan sebanyak RM5,054.11..
sekarang blog era bernilai>

weeeeeee~!
alhamdulillah..
ade penambahan nilai..

hehe
walaupun blog era blog yang ke>
33,388 dalam malaysia..
(fuhhh banyak gilerr)
tapi era bersyukur jugaklah..
ade tempat untuk blog era di malaysia ini..

nak tahu nilai blog korang??
korang try kat sini>
http://bizinformation.com.my/

nanti share la harga blog korang kat entry era ni ye??
nak tahu jugak..hehehe
 

6 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

De'din on October 14, 2011 at 10:32 PM said...

blog dedin dah x de dalam rangking skrng :(

SoLy SoLicious on October 14, 2011 at 10:41 PM said...

wow..bgus lah...

Wyna Nubies on October 14, 2011 at 11:16 PM said...

As Salam,

klau wyna plak : RM 9,414.97 *

Wyna Nubies on October 14, 2011 at 11:17 PM said...

As Salam,

klau wyna plak : RM 9,414.97 *

Gen2Merah on October 20, 2011 at 4:26 AM said...

blog saya benilai RM 7,217.48 *.. seronok kan tengok value blog kita macam tu... best

Followed sini 1025

Deqt Zainal Abidin on October 20, 2011 at 10:11 PM said...

hye..owg da wat gak tpi skit je..1k lbih je..btw best la wat bende nh..teruja..muahahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template