Friday, July 15, 2011

e-ra ade keluarge blogger paling HOT !!! korang ade??

hasil karya; E-ra paSha pada 8:03 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!!

ape khabar semua..
semoga semua sentiasa sihat dan berada dalam lindungan-Nya..
amin..

keluarge blogger paling hot??
ape 2??
hehehe..
ha pening x??

ok kalau korang nak tahu..
dalam group yang e-ra join iaitu FB Bloggers community of Malaysia..
tengah hot pasal keluarge blogger..
kluarge di sini bukan lah keluarge kandung..
tetapi keluarge angkat..
salah satu tujuan keluarge ini di bina adalah untuk memastikan..
blogger2 lebih rapat antara 1 sama lain..
atau mungkin kita boleh belajar sesama blogger..
n banyak lagi la manfaatnye..

so sekarang..
e-ra dah ade seorang kakak..
seorang abang..
seorang opah..
seorang atok..
hahaha..
tapi mama n ayah x de lagi..
ade sape2 yang nak register jadi mama n ayah e-ra??

dah3..
x nak citer panjang2..
hari ni e-ra nak kenalkn keluarge hot e-ra..

1.KAKAK rara fara

weee..
kakq ni bek owg nye..
blog dye kemas je..
tapi dye dah nak pi sambung blaja lagi..
 jarang la nampk dye on9 lpas ni kot..
so jom ramai2 kite g serbu blog akq rara..

2.ABANG suzumushiniki somenomaitsukshikro

yang ni abg..ABG LONG kwsn FB BLOGGERS COMMUNITY OF MALAYSIA..
(nak sangt..ha amek..heheh)
a.k.a DR CINTA..
e-ra suka bace blog dia entry dye mmg the bez!!
so jemput2 la singgah ye..
lagi???
opah n atok??
hehehe..
opah n atok nanti e-ra update lagi nanti ye..
kalau korang nak tahu sape opah n atok e-ra..
korang kena rajen2 jenguk blog e-ra lah ye..
~tataaa~

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Rahmad on July 16, 2011 at 9:22 AM said...

wah hot rara..

tyhafyha on July 16, 2011 at 4:03 PM said...
This comment has been removed by the author.
tyhafyha on July 16, 2011 at 4:03 PM said...

ahahaha kita kembo ta serupa kan ?
joke :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template