Tuesday, July 12, 2011

selamat tinggal dunia blog !!

hasil karya; E-ra paSha pada 4:06 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

ok hari ni..e-ra x de mood nak banyak2 cakap..
e-ra just nak tunjukkan korang semua gambar ni..
komen lah ye jika berminat..

(click bagi yang belum check)

ha amek3!!!
tgk3..
bukak mate beso2..
k dah bye..

*NOTA KAKI:
siyezly e-ra mmg X NAK,
X MAHU,
DONT WANT,
 pegi PLKN..
bagi yg dah pegi PLKN boleh tlg kongsikan pengalaman dgn e-ra x??
comment sini k..
k chow..
demam sebab PLKN..

SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOG..
SELAMAT TINGGAL KAWAN2 BLOG..
SELAMAT TINGGAL BLOG KU..
urrrrrrrrrrghhhhh
unbelieveble!!!!

19 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

shah lensachantix on July 12, 2011 at 4:08 PM said...

ala releks ar.. 3 bulan je..ermmm eh plik la npe sy bkk laman web nyh xleyh.tp awk leyh??ermmmm??

senyumSOYA on July 12, 2011 at 4:16 PM said...

akak x penah pegi..heheh.. tapi best ja kot..

gud luck duk sana..^^!

E-ra paSha on July 12, 2011 at 4:20 PM said...

em ow awk kene refresh byk2 kali..coz lawan web 2 sesak sangat..hem sy x nk la..x bez..oh my god!!! cm ne nih

E-ra paSha on July 12, 2011 at 4:20 PM said...
This comment has been removed by the author.
Syara Mohammad on July 12, 2011 at 4:26 PM said...

dulu I nak join, tapi tak dapat. nak buat rayuan, takut clash dengan time nak masuk universiti. hehehe.. bagi I, aktiviti macam ni lah yang I suka. Walaupun I aktif dengan dunia blog, tapi bagi I, realiti tu lebih penting. kawan2 yang nyata dan hidup! boleh disentuh, dengar suara, dapat tengok dengan mata kepala sendiri. if e-ra tak nak pergi, buatlah rayuan tapi tak taulah dilayan ke tak. selamat berjuang!

shah lensachantix on July 12, 2011 at 4:30 PM said...

tp sy ad bnde nk bg taw..ermmm sbna nyerk sy xdpt pegi!!!!!! hayooooooooooooooooooooo

HasrulHassan [HH] on July 12, 2011 at 4:41 PM said...

tahniah .. jangan lupa telefon yer .. heheheehe

E-ra paSha on July 12, 2011 at 5:41 PM said...

shah lensachantix: x dpt???? bez nye... sy x nk pegi kalau boleh..

E-ra paSha on July 12, 2011 at 5:42 PM said...

syara mohamad: hemm ade betul nye jgk kte2 u..ok..skung dah sjuk sikit hati..thankz k..

shah lensachantix on July 12, 2011 at 7:20 PM said...

ha'a..sy xdpt p...9t klau dh dpt taw tmpt cpt2 bgtaw sy..mne taw..kem 2 dkt dgn tmpat sy..leyh dtg melawat.ahaks

Rahmad on July 12, 2011 at 7:23 PM said...

kalau gua sememangnya tak berharap kena PLKN ni..

dan memang tak kena pun PLKN ni.. Melalui pengelaman member gua yang ada ikut PLKN diorang kata best..Bnyak dpt kenalan baru lg..

Mana taw era dpt jodoh kat sana..hehe

ELF gurl on July 12, 2011 at 7:58 PM said...

xplah e-ra, mula2 mmg xde prasaan xnak. tapi bila dah pegi, prasaan xnak balik tu msti ade. smua kwan2 puyie yg pegi baru ni smua ckap camtu :) insyaallah, okay je kat sane. lagi pun dorang xhntar jauh2 dah. ^^ puyie nak pegi, tapi xdpat :(

eyraatiqa on July 12, 2011 at 11:45 PM said...

E-ra paSha : kite telah mnjadi mangse keadaan . oemmgyy . tapi bg eyra,kite just kene pikir positif . kat sane kite bole blaja hidup brdikari dll rite ?

Abdul Farique on July 13, 2011 at 12:36 AM said...

waaa .. semoga berjaya e-ra ! PLKN ni best . AF dulu pon masa blogging pun kena p plkn . tapi balik2 blogging semula . 3 bulan tu sekejap ye :)

meh tgk pengalaman af masa di plkn :p

http://www.abdulfarique.com/2011/01/tips-untuk-bakal-peserta-dan-kenanganku.html :)

siti kektus on July 13, 2011 at 2:32 AM said...

PLKN seronok~

percayalah. sebab akak dah pergi. ;)

tapi masa tu siri kumpulan satu la. kumpulan2 lain tak tau la seronok ke tak. ^^

E-ra paSha on July 13, 2011 at 5:49 AM said...

hermm ok..thankz guyz.. bg korang2 semua yang dah bg smngat kt e-ra..ok from now e-ra kne think positive la..PLKN BEST!! fuhh~ semoge e-ra brjye d sne..

E-ra paSha on July 13, 2011 at 5:50 AM said...

shah lensachantix: hahaha ok3..tp hrp2 dpt dekat2 sni je..x nak r jaoh2..

E-ra paSha on July 13, 2011 at 5:52 AM said...

AF: huhu..yla..nmpknye skrang e-ra pulak amek cuti dri berblogging ni..nnti smbung balek

Affan on July 13, 2011 at 7:49 AM said...

Salam.
Rileks lah haha. Dulu saya pnh g PLKN, siap dapat kat Sarawak lagi. Bila dah hbs, rasa bersyukur sgt.

Nak baca pengalaman? Pnh kongsi di blog dulu

http://affanruslan.com/pengalaman-program-latihan-khidmat-negara-plkn-kem-puncak-permai-sarawak/ (harap dapat kongsi dgn rakan2 yg senasib hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template