Monday, July 11, 2011

jom check nama anda sekarang!!

hasil karya; E-ra paSha pada 3:40 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!

halooo3..
entry ni khaz untuk korang yang lahir pada tahun 1994..
(macam e-ra)

nak check name ape sebenarnye nih????
ok check sama ada nama korang ada or tidak dalam senarai Pelatih PLKN 2012..
macam mane caranya??

1.sent khidmat pesanan ringkas (SMS)
PLKN<jarak>SEMAK<jarak>NO KAD PENGENALAN ANDA
hantar ke 15888

2.layari lawan web


ok dah 2 je e-ra nak bagitahu korang..
e-ra lebih prefer korang untuk check guna SMS je..
senang..
x payah susah2 nak cari..
e-ra dah sent dah SMS..
tapi belum ada maklum balas lagi..

*NOTA KAKI: sorang mmber klas e-ra kompom dpt PLKN!!!
hem bez ke PLKN??
entah la..
macam2 yang e-ra dengar..ade kate bez..ade kate x bez..
hopefully e-ra dapt yang terbaik untuk diri e-ra..
AMIN!!!

e-ra kurang sehat..
huk..huk..huk..
so maaf entry ni terlalu pendek..
doa kan demam ni pergi jauh2 ye..

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Sunah Sakura on July 11, 2011 at 3:55 PM said...

hehehe..akak takleh cek la ye? :D

Rahmad on July 11, 2011 at 5:52 PM said...

e-ra dpt ker PLKN..
klu dpt PLKN tak dpt lah kita berskandel lg kn dear..haha

shah lensachantix on July 11, 2011 at 8:06 PM said...

eheheheh...yesss sy x xdpt msok .....ahahaha sy chek pkol 3 a.m smlm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template