Thursday, July 28, 2011

join group ni konfem x rugi !!

hasil karya; E-ra paSha pada 5:53 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

weewittttt
fuhhh~
dah berpe lme e-ra x updte blog ni kan3???
hal ini berlaku demikian kerana e-ra tengah busy sekarang..=(

ok x mao citer panjang2..
e-ra just nak promote kat korang semua..
1 group blogger yang kalau korang join..
memang x rugi..
group ape 2????
.
.
.
.
.
.
.

.


.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
taraaaaaaaaaaaa.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.

.

or

name pendeknye..

(click2)

ok nak tahu ape syarat2 utk join??

Ini untuk Bloggers di Malaysia sahaja !

Peraturan:
Tak boleh mulut celupar..
Tak ade politik!
Tak boleh buat hal kt Group ni..
Tak boleh kongsi link lucah, blue and whatever sahaja yang berkaitan atau bersekutu dengannye kat wall ni....(termasuk entri blog korang)
and one THING:
Don't mess up with other group members kat sini... ok???
kang abang besar datang melalak x tentu hala kang....

yang penting bagi post atau link yang terbaik kat group ni... and enjoy!!!!

like our page in facebook:
http://www.facebook.com/bloggerz.malaysia

sila la singgah kt blog2 admin..
http://mart-aumi.blogspot.com  - mart
http://simpl3blog.blogspot.com/  - Muhamad Syafiq @ epi
http://nurulhidahyu.blogspot.com/   
http://akulahe-rapasha.blogspot.com/   -E-ra pasha
http://eienrazak.blogspot.com/   
http://cikqielah.blogspot.com/   
http://princessfyha.blogspot.com/   
http://baikpunyerbudak.blogspot.com/
http://suzumushinishiki.blogspot.com/ -dr.cinta 
  
TQ
so amcam???\x kan x nk join???
heheheeh..
ok e-ra chow dulu..
assalammualaikum semua!!

2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

qudwa on July 29, 2011 at 7:45 AM said...

da lame da join...grup ni xde banner ke...haha

nak kumpul banner grup la...XD

amir aizat on July 29, 2011 at 8:06 PM said...

woah baru join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template